Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: مصوبه‌ای دریافت کردیم که از این پس چک‌های برگشتی و بدهی‌ها مانع دریافت تسهیلات تولیدکنندگان نخواهند شد.

به گزارش ایران اکونومیست، سید جواد ساداتی‌نژاد در همایش نقش تشکل‌های بخش کشاورزی در گام دوم انقلاب که به مناسبت گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که در کمیسیون کشاورزی بودم تا به امروز همچنان اعتقاد دارم که بخش کشاورزی مردمی‌ترین و خصوصی ترین بخش اقتصادی کشور است و باید به تشکل‌ها و اتحادیه‌های مربوطه نقش و وظایفی داده شود، زیرا آنها  برخواسته از مردم هستند و می‌توانند مشکلات این حوزه را رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مرحله سوم طرح مردمی سازی یارانه‌ها هستیم که به بخش تولید کنندگان مرتبط است. قبل از اجرای طرح با اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی جلساتی برگزار شد و دغدغه‌های آنها شنیده شد. با قدرت پیگیر دغدغه‌ها و رفع مشکلات آنها هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: تامین سرمایه در گردش و خرید مازاد محصولات از موضوعاتی بود که تشکل‌ها بیان کردند و ما نیز پیگیر رفع آن هستیم.

وی در ادامه به تسهیلات تخصیص داده شده به دامداران و مرغداران اشاره کرد و گفت: ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است که امکان دریافت آن وجود دارد. اگر چه گرفتن تسهیلات از بانک کار سختی است اما بانک کشاورزی تلاش می‌کند تا به این کار سرعت بخشد.

ساداتی نژاد با اشاره به اینکه تاکنون ۲۵ هزار نفر برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده‌اند، گفت: یکی از مهمترین موانع برای دریافت تسهیلات، چک‌های برگشتی و بدهی ها بود که در آن مورد هم مصوبه گرفتیم و از این به بعد بدهی و چک‌های برگشتی مانع دریافت تسهیلات نخواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با مازاد تولید نیز گفت: شرکت پشتیبانی امور دام و سازمان تعاون روستایی اقدام به جمع‌آوری مازاد تولیدات کرده‌اند. از ۲۰۰۰ تن مرغ منجمد که قبلا خریداری می‌شد به ۸۰۰ تن مرغ در روز گذشته رسیدیم. این یعنی مرغ های مازاد جمع آوری شده است. تخم مرغ های مازاد نیز به همین صورت خریداری می شود.

ساداتی نژاد تصریح کرد: خرید قراردادی هم در دستور کار است که در این خصوص قرار است با کمک اتحادیه‌ها و تشکل‌ها اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی همچنین به کشاورزی قراردادی نیز اشاره کرد و گفت: امسال تلاش داریم در حوزه گندم اقداماتی که از گذشته به جا مانده را پیش ببریم. بخش خصوصی باید پای کار بیاید تا بتوانیم کل گندمزارها را تحت پوشش کشاورزی قراردادی دراوریم. از شرکت‌های بزرگ درخواست می‌کنیم که کشاورزی قراردادی را در همه بخش‌ها فعال کنند تا کشاورز ما از روز اول مشتری خود را بشناسد و از او حمایت شود.

به گفته وی هر کاری که در بخش دولتی انجام دهیم با ضریب ۱۰ برابر تشکل ها و اتحادیه‌ها آن را مطلوب تر انجام می‌دهند. امیدواریم آنچه را که در ذهن داریم یعنی واگذاری حوزه بازار به اتحادیه ها زودتر انجام شود.

ساداتی نژاد در ادامه گفت: یکی از دلایل نگرانی واگذاری بازار به بخش خصوصی این است که گفته می‌شود بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان تفاوت گذاشته می‌شود. ولی بزرگترین حمایت از مصرف‌کننده در واقع حمایت از تولید کننده است. چون وقتی تولیدی نباشد عملاً قیمت گذاری معنا ندارد.

وی عنوان کرد: برخی احساس می‌کنند ممکن است تشکلها از تولید حمایت کنند و مصرف کننده جا بماند. ولی اینطور نیست، زیرا اگر قیمت به درستی تعیین نشود مصرف کننده هم وجود نخواهد داشت.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: امیدواریم در گام دوم انقلاب با برجسته سازی نقش اتحادیه و تشکل‌ها بتوانیم  وظایف خود را انجام دهیم و با واگذاری وظایف به اتحادیه ها و ایجاد اعتماد متقابل به  سمت رشد و توسعه و تجاری‌سازی بخش کشاورزی پیش رویم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بخش خصوصی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بخش خصوصی وزیر جهاد کشاورزی دریافت تسهیلات چک های برگشتی ساداتی نژاد بخش کشاورزی اتحادیه ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • پیام FIVB برای کاپیتان جدید ایران: خوش برگشتی!
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود