Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جمهوری چک گفت: در حوزه‌ کشاورزی، دامپروری و فرآوری تولیدات نقاط قوت بسیاری داریم که می‌تواند در زمینهٔ ایجاد خط تولید، بسته‌بندی و فرآوری این محصولات در لرستان را فراهم نماید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد و به نقل روابط عمومی اتاق خرم‌آباد، سواتوپلک چومبا سفیر جمهوری چک ظهر امروز در دیدار با استاندار لرستان اظهار داشت: بر این واقعیت آگاهیم که حضور سرمایه‌گذاران صرفاً در پایتخت و مرکز کشور کافی نیست و باید همه‌ ظرفیت‌های مناطق مختلف ایران مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه به‌محض پیاده شدن از هواپیما شیفته‌ زیبایی‌های لرستان شده است افزود: کوه زیبای یافته نخستین چیزی بود که توجه من را جلب کرد و مطمئن هستم گردشگران از دیدن آن لذت خواهند برد.

سفیر جمهوری چک عنوان کرد: جالب این است که کشور من هم در حوزه‌هایی که لرستان قابلیت دارد، فعال است و این مسئله می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌ها و تعاملات آینده باشد.

وی بابیان اینکه باید مطابق ظرفیت‌های موجود دو طرف پیش برویم تصریح کرد: جمهوری چک در زمینهٔ‌ تولید ماشین‌آلات و سیستم‌های پیشرفته استخراج معادن بسیار پیشرفته است و متخصصان قابلی داریم.

چومبا خاطرنشان کرد: در حوزه‌ کشاورزی، دام‌پروری و فرآوری تولیدات این حوزه نیز نقاط قوت بسیاری داریم که می‌تواند درزمینهٔ ایجاد خط تولید، بسته‌بندی و فرآوری این محصولات در لرستان را فراهم کند.

سفیر جمهوری چک گفت: تلاش می‌کنیم سرمایه‌گذاران کشورمان را برای انجام سرمایه‌گذاری در لرستان ترغیب کنیم اگر گردشگران با لرستان آشنا شوند حتماً از آن استقبال خواهند کرد.

هوشنگ بازوند استاندار لرستان نیز در این دیدار اظهار داشت: در استان لرستان ظرفیت‌ها و مزیت‌های بسیار بالایی برای سرمایه‌گذاری وجود دارد و در سال‌های اخیر هم سرمایه‌گذاری‌های خارجی خوب و موفقی در استان صورت گرفته است.

وی بابیان اینکه لرستان، بهشت سرمایه‌گذاری است افزود: این ظرفیت‌ها و مزیت‌ها عمدتاً در حوزه‌های کشاورزی، معدن و گردشگری نهفته است.

استاندار لرستان عنوان کرد: خوشبختانه بعد از برجام رابطه ایران با کل دنیا بسیار خوب شده و رفت‌وآمدهای خوبی هم صورت می‌گیرد و ایران از هر نظر آماده‌ سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف است.

وی با اشاره به برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری لرستان بیان کرد: در این همایش تفاهم‌نامه‌های خوبی به امضا رسید که امیدواریم درنهایت منجر به سرمایه‌گذاری شود.

بازوند تصریح کرد: در حوزه‌ی گردشگری، لرستان پایتخت ژئوتوریسم کشور است و در سایر حوزه‌های این حیطه هم‌ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد.

وی با تأکید بر فاصله‌ کم لرستان تا مرکز کشور خاطرنشان کرد: خودمان را متعهد به حفاظت از سرمایه‌ سرمایه‌گذاران خارجی می‌دانیم و از سرمایه‌ آن‌ها مانند سرمایه‌ خودمان محافظت می‌کنیم؛ استقبال ما از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به‌مثابه استقبال از زائران خانه‌ خداست.

استاندار لرستان گفت: در حال حاضر شرکت‌های هلندی در زمینهٔ احداث گلخانه‌های مدرن و شرکت‌های فرانسوی درزمینهٔ پرورش ماهی‌های سرد آبی و قزل‌آلا در استان لرستان مشغول کار هستند.

انتهای پیام/

R41450/P1384/S6,72/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده گسترش همکاری‌ها در همه زمینه‌های اقتصادی و محیط زیستی با کشور جمهوری آفریقای مرکزی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی که در سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد، با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهار داشت: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در همه حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ میلادی سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادیخواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: کشور ما در همه زمینه‌های فناوری علمی به ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌توانیم نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کنیم و در این راستا پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقاء سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمار ستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از این منطقه از قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

نیازمند واردات فناوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم

تیبولیته انگارته روبارد، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی میز در این دیدار با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه در طی سالها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهار داشت: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است ما به صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت‌های بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که پیشتر ۶ ماه بارندگی و ۶ ماه خشکی بوده تغییر یابد و ما اکنون برخی سالها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فناوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این باره از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 749489

دیگر خبرها

  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست